Autor Tema: ISTANBUL - Angels Home Hotel  (Posjeta: 1195 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PontifexminimusTopic starter

  • Zen Avanturist
  • *****
  • Postova: 6429
  • Spol: Ženski
  • Preporuke: 0
  • Motor: Kralj K9
  • Mjesto boravka: Otok s 327 sunčanih dana godišnje
ISTANBUL - Angels Home Hotel
« : 01.07.2014, 00:17:45 »
Obećao sam Hakanu, vlasniku hotela Angels Home da ću napisati na našem forumu par riječi o našem smještaju u Istanbulu.

Angels Home Hotel Istanbul

Kako je naš uvaženi član DDuck na putu za Iran spavao u tom hotelu, Beli je predložio spavanje na tom provjerenom mjestu.
 
Vrag, Vještica i ja dolazimo do hotela 15-tak minuta prije Belog, Jaje i njihovih boljih polovica, jer Beli vjeruje nekom svom šugavom gps-u koji ga je stalno varao, a ovaj mu bezrezervo vjeruje sve što taj lažov kaže :lol: :lol:.
Vlasnika nema, nego je tu menađer i cjenkamo se za sobe. Vrag je neparni višak i kako je neku večer prije bio s Belim i Lili u sobi, sada je red da bude s nama. Dobivamo cijenu 55€ za dvokrevetnu i 75€ za trokrevetnu sobu. No, nema dvije dvokrevetne sobe, tj. biti će slobodne tek sutra, tako Beli i Jajo sa suprugama prvu noć spavaju u partnerskom hotelu koji je udaljen možda 100-tinjak metara. Sutra ujutro su se preselili u Angels Home.
Kao što već znate Hakan je motociklist, vozi GoldWinga i zaista je super pozitivan lik. Znate i da nas je častio večerom, svatko je dobio svoju oradu od onako 35 dkg + predjelo, neke sarmice u listu mlade loze, salate, ajvar, masline i još ponešto.
Ono što ne znate je da su Vrag i Beli popili barem 10-tak piva na njegov račun  :lol: :lol: Ne znate ni da je Hakanova pokojna majka rodom iz Bosne, a preselila se sa svojim roditeljima u Istanbul dok je bila djevojčica. Otac mu je Arap isto tako doseljenik u Istanbul. A Hakim je vlasnik dva hotela, od kojih Angel vrijedi danas 10 milijuna dolara. Drugi hotel je onaj u kojem su spavali Beli i Jajo, no njega je dao u najam, jer mu se ne da više puno raditi. A i Angel Home polako preuzima sin Selami.

Sobe su lijepo uređene, spoj je to tradicionalnog i modernog. Pune su sitnica, jednokratne četkice za zube, jednokratni žileti, štapići za uši, debeli ogrtači, platnene papuče i tko zna što još. Hladnjak pun kao šipak, naravno naplaćuje se popijeno.
Doručak je na terasi na vrhu hotela, švedski stol - jedi koliko hoćeš, a poviše te tendom natkrivene terase je i otvorena terasa s pogledom na Bospor i azijsku stranu Istanbula, te s druge strane na Plavu Džamiju.
Parking je ispred hotela na otvorenom, ali je siguran, nikada nikome nije nestao motor ili nešto s njega. Recepcija radi 24h, osoblje je vrlo uslužno i od pomoći. S normalnim gps-om vrlo lako se dođe do hotela, a ako imate gps kao Beli, onda ćete voziti preko par pješačkih zona, krivim smjerom kroz jednosmjerne, između štandova i kroz dvorište treće najvažnije džamije na svijetu  :lol: :lol:

Svima našima koji se nađu u Istanbulu, zaista od srca preporučam ovaj hotel. Teško da se može naći bolje, a jeftinije od ovoga.

Evo par slika naše trokrevetne sobe, pogleda s gornje terase, te zadnja  Hakana, njegovog sina Selamija i naravno Vještice.

Online ib

  • Uvijek u potrazi za boljim
  • Moderator
  • Zen Avanturist
  • *****
  • Postova: 19669
  • Spol: Muški
  • Pas mater, opet moram na dijetu...
  • Preporuke: 1
    • Foto Album
  • Motor: DL1000 K4, 114.000 km (prvi od `naših` Stromova preko stotke), crni
  • Motor: Kawasaki KLV K5, 65.000 km, narančasti
  • Mjesto boravka: Kelkheim-Ruppertshain (DE) / Zagreb (HR)
Odg: ISTANBUL - Angels Home Hotel
« Reply #1 : 01.07.2014, 00:22:06 »
To volim. Isto kako sam jednom imao super smjestaj kod lokalaca duboko u Bugarskoj. Dao si mi ideju da i to stavim u ovu temu  :thumb_up:

Javi Hakanu da smo primili ovu informaciju s veseljem  :thumb_up:
"Ride Crazy , What could happen...????"

Offline chimpa

  • Mudri Avanturist
  • ****
  • Postova: 2278
  • Spol: Muški
  • Preporuke: 2
    • Moj album
  • Motor: Plavi baby strom
  • Motor: KHS Comp, Wheeler 6.4
Odg: ISTANBUL - Angels Home Hotel
« Reply #2 : 01.07.2014, 08:14:54 »
Ponti,

a di je link na jhotel, adresa, GPS kordinate ... pa tko bu to sve googlao  :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Offline PontifexminimusTopic starter

  • Zen Avanturist
  • *****
  • Postova: 6429
  • Spol: Ženski
  • Preporuke: 0
  • Motor: Kralj K9
  • Mjesto boravka: Otok s 327 sunčanih dana godišnje
Odg: ISTANBUL - Angels Home Hotel
« Reply #3 : 01.07.2014, 08:52:24 »
Ponti,

a di je link na jhotel, adresa, GPS kordinate ... pa tko bu to sve googlao  :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:


Imaš pravo  :thumb_up: :thumb_up:
Evo:

http://angelshomehotel.com/

Istanbul, Turska;
ulica: Amiral Tafdil Sk. 26

Kako u Istanbulu nema putokaza "centar" i tome slično, gleda se putokaz za kvart FATIH ili Sultanahmet.



Offline tibertov

  • Zen Avanturist
  • *****
  • Postova: 6316
  • Spol: Muški
  • Preporuke: 1
  • Motor: V-Strom 1000A L4, 22.000 km
  • Mjesto boravka: Ogulin
Odg: ISTANBUL - Angels Home Hotel
« Reply #4 : 01.07.2014, 08:53:54 »
Jako ljep pogled iz hotela  :thumb_up:.