Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Izvještaji o putovanjima / Odg: Barcelona 2018 - Stromovina za Espanju
« Zadnji post ib 14.04.2019, 20:36:10 »
Kad ste bili u blizini tunela (Mont Blanc), steta sto niste potegnuli preko prijevoja. Tamo ih ima predivnih i velicanstvenih na izbor.
2
Još malo
3
Stavim još malo slika, šteta ih čuvati samo za sebe
4
I jedan od najboljih smještaja koje smo imali, na talijanskoj strani, pansion Maison de Tata
Sa autoputa smo se morali popeti višlje u planinu, ali taj svaki kilometar po Alpama je nezaboravan...
5
Alpe, pa tunel Mont Blanc... vozim, gledam, uživam u pogledima... predivna planina! Predivna cesta i okolina... Kad smo prošli Alpe i francusku i Talijansku stranu, najradije bi se još jednom vratio po istom putu!
Prije uspona, pa izlazak iz tunela!
6
Tako, svanuo novi dan, poslije kave koju sam jedva dočekal, bilo je vrijeme za pokret dalje... prema Ženevi... hura, Švicarska, jezero, vodoskok...
i kaj reči o Geneve... niš posebno, neki hladan grad, ne samo vremenski, nego i opčenito... a vjetar je toliko puhal da ni vodoskok nije radio... Cijene pristupačne za Bill Gatesa  :icon_eek:
Prošetali, poslikali se i krenuli dalje, prema nekim lijepšim krajevima... Alpama!
7
Jel znate što je to strah od zatvorenog prostora... to je kad kreneš u birtiju a ona zatvorena...
Ispod smještaja je i neka kafana, i kladionica i kiosk i neznam kaj još sve... 10 u 1 valjda svašta nešto.... a kak se ja uvijek prvi ranije probudim, krenem ja na kavu... ali vraga, 10 u 1 ne radi do 8!!! Kvragu, pa sam ujutro još malo prošetao, pa sjedio pred kafanom... pa čekao... pa dočekao!
8
Inače, ovaj smještaj je bio do sada najlošiji koji smo imali, no za jednu noć, preživjelo se... Samo sobe bez kuhnjice, restorana nigdje na vidiku, sreča pa kupili nekih piva i salame u dučanu par km dalje...
9
Sada je trebalo stisnuti gas i krenuti dalje, do Charmes sur Rhone, opet mali gradić sa kafanom i sa nekim jadnim dučančićem...
Smjestili se u sobe, i krenuli u istraživanje.
Napravili jedan kružni đir od možda 7 ili 8 km, a kad dugo hodaš i ožedniš... sam bog nas usmjerio prema nekom kampu okičenom zastavicama svih sudionika nogometnog prvenstva, a tako i hrvatskom zastavicom,  a bilo je i pivuša  :122:
10
Morate priznati da smo veliki krug napravili, a kad hodaš i ogladniš, ne?  :icon_mrgreen:
Kuda, gdje, što... ajde u Mc Donalds...
Parking pred Mcom i izbornik, sreča bilo i na engleskom...
 Str: [1] 2 3 ... 10